Новини >>
З Великоднем!!!!

    Христос воскрес!!!

     Щиро вітаємо всіх зі святом світлого Христового Воскресіння! Святом переродження! Переходу матерального в духовне!

    В честь цього величного торжества Христового, бажаємо вам стати Воїнами духу, Лицарями Світла, Правди, Добра та Любові! Бо такими нас закликає бути засновник стилю «Бойовий Гопак» – Володимир Степанович Пилат. І такими повинні бути ми всі!

    Адже подумаймо!!! Всі ми, розмірковуючи про загробне життя, віримо в спасіння. Тобто ми живемо з надією потрапити в Рай. Будьте чесні перед собою! Бо тоді ви зрозумієте, що ніхто не допускає і не уявляє того, що він «горітеме в пеклі». Тож, виникає питання. А чи існує в Раю страх, смуток, зневіра, безпорадність, депресія, роздратованість, злість, агресія, заздрість, неприязнь, осуд і т. д.??? Тобто все те, чим ми користуємося чуть не щодень.

Висновок! Якщо ми володіємо цими рисами зараз, то що зміниться після смерті? Чудо?.. Якщо так, то для чого взагалі нам дається життя? Хіба не для того, щоб позбутися цих всіх негативних рис якраз за час нашого земного існування і виростити в своєму серці таку безмежну Любов, що в ньому буде місце лише для світла, тихої радості, взаєморозуміння, ласки, інших прекрасних рис людських та для Волі Божої, а не для земних недуг серця та розуму. Задумайтесь над цим глибше!!! Задумайтеся, який приклад нам дав Ісус!

    Тому бажаємо всім за життя викорінити рабство своїх емоцій і здобути Блаженний Спокій з всеохоплюючою любов’ю в серці! Бо це і є ціль життя людини! Стати достойною життя вічного! Гідною бути в Раю!

    Ми народжуємося, щоб бути воїнами, бійцями на духовному полі!!! Тож, будьмо такими!!! Хай в наших серцях завжди торжествує свято перемоги духовного над матеріальним!!!

     І не треба боятися думати і говорити про ці всі речі! Значно небезпечніше нічого не робити! Пам’ятаймо про це!

    Христос Воскрес!!!